Raznolikost Kotányi začinskog bilja i začina sa novim dizajnom.

Novi dizajn naših kesica

Kesice pune ukusa

Bolja struktura, koncept održivosti, dobar osećaj i veći natpis sa imenom: stigao je novi dizajn naših prepoznatljivih kesica! Ambalaža će i dalje dugotrajno održavati svežinu i arome – kao i uvek, naše začinsko bilje i začini u dobrim su rukama.

Čak 70 tona otpada manje

Zahvaljujući našem inovativnom pakovanju, uklonili smo celokupan sloj plastike, čime smo eliminisali i značajno mnogo plastičnog otpada. Izostavljanjem samo jednog sloja plastike možemo smanjiti ambalažni otpad za više od 70 tona. Otprilike, to je jednako težini 50 automobila. ili polovini težine plavog kita – to je izuzetno velika količina!

Kotányi kesica s novim dizajnom.

Spektakularno spolja i iznutra

Iako je pakovanje promenjeno, možete se uzdati u proveren kvalitet našeg začinskog bilja i začina. Najstroža kontrola kvaliteta i naši najviši standardi osiguravaju da se kvalitet nikada ne promeni.

Otkrijte našu šaroliku ponudu

Uneli smo promene i na našoj web stranici: stranice, sa proizvodima našeg začinskog bilja i začina, sada nude još više korisnih informacija. Od sada na stranicama ćete pronaći i zadnju stranu kesica, otkriti recepte i pronaći sjajne savete za upotrebu naših proizvoda.