Paprikapflanze wird gehalten

Zalažemo se isključivo za izuzetan kvalitet i bezbednost

Bezbednost i kvalitet hrane predstavljaju naše najveće prioritete – svakog dana naporno radimo kako bismo ih pružili, bez kompromisa.

Čisto i prirodno

Naši prirodni začini i začinsko bilje ne zahtevaju veštačke boje ni veštačke arome da bi razvili intenzivan ukus, prirodnu boju i tipičan miris, a svakako im nisu potrebni dodati pojačivači ukusa.

Qualitaet Oregano

Čisto i prirodno

Verujemo da kvalitet sirovina koje koristimo predstavlja ključni faktor u proizvodnji proizvoda visokog kvaliteta. Kvalitet počinje biranjem najboljih dobavljača sirovina. Stroga procedura biranja i odobravanja novih dobavljača i dugoročnih partnerstava predstavljaju najbolju osnovu za saradnju u koju možemo imati poverenja. Naša strategija uključuje negovanje odnosa sa dobavljačima putem redovnih revizija na lokaciji i eventualnih ispravki koje nastaju kao rezultat tih revizija. Održivost je važan kriterijum u svakoj fazi procesa nabavke.

Kada je kvalitet u pitanju, ništa ne prepuštamo slučaju

Sprovodimo provere da bismo isključili mogućnost prisustva ostataka pesticida i kontaminanata. Pridajemo veliki značaj nabavci robe iz oblasti u kojima postoji najmanje moguće zagađenje. Naše sirovine prolaze sveobuhvatne mikrobiološke testove; u nekim slučajevima ih sterilišemo parom, u zavisnosti od procene rizika. Naše višedecenijsko iskustvo je nezamenljivo kada je reč o proceni naših sirovina iz čulne perspektive. Testiramo njihov miris, ukus, vizuelni izgled i procenjujemo ih na dodir, na osnovu reprezentativnih uzoraka koji se unapred isporučuju. Sirovine koje ne ispunjavaju zahteve se ne isporučuju, što sprečava nepotrebno zagađenje životne sredine koje bi nastalo kad rezultat nepotrebnog transporta.

Sve dolazne sirovine se testiraju interno i u eksternoj akreditovanoj laboratoriji za testiranje, u skladu sa našim strogim zahtevima u pogledu kvaliteta.

Qualitaet Verpflichtet Gefaess Glas

Vaše poverenje je u našim rukama

Proveravamo čistoću robe kada ona stigne do nas kako bismo isključili mogućnost prisustva neželjenih dodataka kao što je lišće masline u origanu. Ispitali smo naš lanac snabdevanja kako bismo identifikovali rizike od prevara sa hranom. Sprovodimo hemijske testove da bismo utvrdili sadržaj esencijalnog ulja. On zavisi od različitih faktora, uključujući geografsko poreklo, sortu i proizvodni proces. Postavljamo stroge kriterijume kvaliteta jer znamo da visok sadržaj esencijalnog ulja podrazumeva intenzivniji ukus. Naši standardi kvaliteta takođe isključuju upotrebu genetski modifikovanih prehrambenih proizvoda u našim proizvodima; u najvećoj mogućoj meri koristimo prirodne sirovine.

Sertifikovano od strane državnih organa

Kada obećamo vrhunski kvalitet, uvek održimo reč. Naš sistem za upravljanje kvalitetom i bezbednošću hrane na nivou kompanije zasnovan je na zahtevima prehrambene industrije, kao i zahtevima visokog nivoa standarda ISO 9001:2015 i verzije 6.1 standarda IFS Food. Deo našeg asortimana je sertifikovan kao organski u skladu sa Uredbom (EU) br. 2018/848.

Gewürzmühlen

Quality