Predstavljanje novog, modernog centra

Sedište kompanije Kotányi nalazi se u Volkersdorfu u Vajnfirtelu u Austriji i predstavlja glavni centar svih naših domaćih i međunarodnih operacija.

Uspeh zasnovan na najnovijoj tehnologiji

Kompanija Kotányi koristi 36 najsavremenijih proizvodnih pogona, uključujući postrojenja za mešanje, mlinove i najrazličitije sisteme za punjenje. Celokupna proizvodna oblast zauzima oko 16.000 m², a logistika oko 5.700 m².

Kotanyi Site TechnologyKotanyi Site Technology 2
Wolkersdorf Standort

Osim sprovođenja testiranja proizvoda od strane spoljnih degustatora, sve naše proizvode takođe uzorkuju i procenjuju zaposleni iz različitih odeljenja. Na kraju krajeva, upravo taj duh inovacija pokreće našu kreativnost.

Koristimo sva čula da razvijemo nove proizvode

Kotányi Produkte in einer Küche mit Koch

U našoj modernoj kuhinjskoj laboratoriji neprestano radimo na stvaranju novih, inovativnih mešavina začina iz celog sveta kao što su garam masala ili ras el hanout, oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo i istančana čula. Redovno degustiramo začinsko bilje i začine, isprobavamo njihov ukus i miris i procenjujemo ih na dodir.

Poslovanje zasnovano na porodičnim vrednostima

Zapošljavamo više od 300 ljudi u sedištu kompanije, gde zaista možete da osetite jedinstveni porodični duh kompanije Kotányi. Pored profesionalnih veština, naš uspeh je ukorenjen u porodične vrednosti kao što su odgovornost, komunikacija, uvažavanje i uzajamna podrška.

Standort Familiaer Variante

Site