Naši ukusi imaju dugu istoriju

Kompanija Kotányi obezbeđuje najfinije začinsko bilje i začine još od 1881. godine.

Kvalitet iz Volkersdorfa

Nudimo jedinstveni asortiman proizvoda iz svih krajeva sveta, uključujući 4.500 začinskih proizvoda koji će pružiti divne arome vašim jelima.

Tizer video zapis

Naš kolektiv od preko 600 članova osoblja svakog dana naporno radi da bi stvorio asortiman predivnih začina koji dodaju neodoljivu aromu vašoj hrani. Strast i timski rad tajni su sastojci koji svaki naš proizvod čine tako posebnim.

Od Austrije do Mediterana i dalje

Von Oesterreichisch Ueber Mediterran Bis Exotisch

Prepustite se svetu Kotányi ukusa. Od osnivanja kompanije svojom stručnošću postavljamo trendove u ishrani, inspirišemo kuvare i oblikujemo kulinarski duh vremena. Kotányi je porodični posao ukorenjen u austrijsku tradiciju, a kao vodeći međunarodni brend začinskog bilja i začina nameravamo da nastavimo da ostvarujemo impresivne rezultate. Zato što naše inovacije oblikuju vaš užitak.

Kvalitet je uvek na prvom mestu

Na svetu ne postoji ništa sa čime bi se čudesne arome začinskog bilja i začina mogle uporediti. Da bismo stvorili proizvode najvišeg, Kotányi kvaliteta, poklanjamo našim začinima nežnu pažnju, a naš koncept kvaliteta osigurava da i sve naše sirovine i proizvodi budu istog, izuzetnog kvaliteta. To je naš recept za uspeh.

Teaser Zuverlaessig Arbeiten Hat Besondere QualitaetUeber Uns Qualitaet

Ključ uspeha je internacionalna orijentacija

Odlučili smo na samom početku da naša kompanija zauzme otvoren, internacionalni pristup poslovanju. Takav pristup omogućio nam je da se naši proizvodi danas nalaze u velikom broju zemalja, širom sveta.

Video zapis o globalizaciji

Stvaramo istoriju gotovo 140 godina

Janos Kotányi je 1881. godine posedovao tri ključna aduta: inovativni duh, strast i svoj prvi mlin za začinsku papriku. Upotrebio ih je da postavi temelje na kojima je vodeći međunarodni brend Kotányi, kojim trenutno rukovodi četvrta generacija porodice, izgradio svoj uspeh.

ursprüngliche Kotányi Fabrik in UngarnJános Kotányi

Održivost po ubeđenju

Posvećenost održivosti predstavlja sastavni deo svih procesa koji se sprovode u našoj kompaniji: od sirovih materijala, preko pakovanja do gotovih proizvoda, pomažemo da životna sredina bude malo bolja svakog dana.

Nachhaltigkeit PhotovoltaikanlageNachhaltig Ueber Uns