Mi dajemo aromatičnu dimenziju vašoj ponudi

Kotányi je idealan partner za trgovinski i ugostiteljski sektor.

Međunarodni porodični posao

Kotányi je vodeći međunarodni brend začinskog bilja i začina, na čijem je čelu četvrta generacija Kotányi porodice. U našem centru, nedaleko od Beča, razvijamo i kreiramo 4.500 različitih proizvoda, koristeći široku paletu izvrsnih sastojaka najvišeg kvaliteta.

Wolkersdorf StandortSedište kompanije Kotányi u Austriji

Vodeći austrijski izvoznik

Naši proizvodi koriste se širom sveta za stvaranje istinski neodoljivih kulinarskih kreacija. Iako su naši koreni u tradiciji, brend Kotányi uživa međunarodni ugled, i naši visokokvalitetni proizvodi mogu se pronaći u kuhinjama u 54 zemalja, uključujući Rusiju i Kinu.

Kvalitet je ključ našeg uspeha

Von Oesterreichisch Ueber Mediterran Bis Exotisch

Koristimo samo izvorno prirodne začine i začinsko bilje, i ne dodajemo im pojačivače ukusa, arome, boje i konzervanse. Svaka isporuka prethodno se kontroliše u našoj fabrici u Volkersdorfu (nedaleko od Beča) kako bismo bili sigurni da naši klijenti uvek dobijaju Kotányi kvalitet.

Na vodećoj poziciji za trgovinu

Naš uspeh zasniva se na širini palete kvalitetnih proizvoda. Nudimo 4.500 različitih proizvoda koji jelima daju bolji, ekskluzivan ukus. Svii naši proizvodi usklađeni su sa specifičnim navikama i zahtevima svakog tržišta i konstantno se unapređuju, u skladu sa trendovima u ishrani.

nebeneinander stehende Kotanyi Produkte

Neophodan sastojak u kuhinjama profesionalaca

Kotányi je popularan izbor malih i srednje velikih restorana, zbog izuzetnog kvaliteta i raznolikosti ukusa i aroma. Naši poslovni partneri visoko cene široku paletu naših proizvoda, koja obuhvata visokokvalitetno začinsko bilje, začine i mešavine začina, neophodne sastojke svake kuhinje.